Arī šķiršanās ir svētki
Publicēts 3. novembrī, 2008.
Kāds fotogrāfs atradis jaunu un kā pats apgalvo – ļoti veiksmīgu biznesa nišu – viņš iemūžina ne tikai laulību ceremonijas, bet arī šķiršanās procesus.

Šī ideja itāļu fotogrāfam Džianni Fasolīnī no Veronas apgabala iešāvusies prātā pēc iepazīšanās ar statistiku, kas uzrādīja strauju šķiršanās gadījumu pieaugumu.  

„Cilvēki atzīmē laulības, kā svarīgu pagrieziena punktu savā dzīvē. Bet arī šķiršanās ir būtisks notikums,” skaidro Dž. Fasolīnī. Viņš gadiem ilgi diendienā fotografējis laulību ceremonijas, pārliecinoties, cik ļoti cilvēki vēlas iemūžināt īpašus savas dzīves notikumus. Tādēļ viņš sācis piedāvāt foto sesijas arī „svaigi izšķirtajiem” pāriem – kā viņi smaida, viens otram paspiež roku un dažreiz pat saskūpstās. Pēc sludinājumu ievietošanas vietējos medijos viņam izveidojusies pasūtījumu rinda labam laikam uz priekšu.

Aviots: Ananova


Komentāri (1)
xblog.lv: Kas nu katram ir svētki?! Daži priecājas ka beidzot aprecējušies, citi atkal ka beidzot šķiras. Kas nu kuru dara laimīgu :) Neteiktu, ka precēšanās būtu kaut kas patiesi fantastisks, bet šķiršanās tomēr nenovēlu nevienam.
27/11/2008 11:38
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: