Berluskoni pret krūšu galiņiem
Publicēts 5. augustā, 2008.
Itālijā atklājusies jauna valdības sazvērestība pret tautu. Tas ir vēl ļaunāk nekā premjera Silvio Berluskoni sakari ar mafiju vai Neapoles atkritumu krīze – valdības pakalpiņi itāļu tautai „nozaguši” vienu no populārākajiem krūšu galiņiem!

Lieta tāda, ka Itālijas premjera nama (Palazzo Čigi) preses konferenču zāles sienu grezno 18. gadsimta itāļu mākslinieka Džiambatistas Tiepolo gleznas reprodukcija. Darbā ar simbolisko nosaukumu „Laiks atklās patiesību” attēlota sieviete, kurai no kleitas daļēji izspraukusies viena krūts, atklājot skatam krūtsgaliņu.

Attiecībā pret aktiem un citiem mākslinieciskiem plikņiem itāļu sabiedrība gan nav nemaz noliedzoša. Tieši pretēji! Kā nekā šī valsts ir dzimtene ne vienam vien pasaules līmeņa aktu meistaram. Taču „bezkaunīgie” fotogrāfi un televīzijas operatori un mēdza preses konferencēs uzjautrināties iekadrējot premjeru Berluskoni un modeles krūtsgaliņu divdomīgās pozās.

Galu galā valdības vadītāja „imidžmeikeriem” un „pīārščikiem” tas piegriezās un pēc viņu iniciatīvas glezna tika pārkrāsota, noslēpjot krūtsgaliņu zem sievietes kleitas.

Mākslas kritiķis Vitorio Sgarbi, kurš turklāt bija Berluskoni iepriekšējās  valdības mākslas apakšekretārs, šādu izdarīšanos ar mākslu nosaucis par stulbumu. „Ko tad lai mēs darām ar tām neskaitāmām sieviešu statujām Itālijas muzejos, kuras attēlētos kailas un ar tādām krūtīm, ka pat Pamela Andersone kļūtu greizsirdīga,” vietējiem žurnālistiem retoriski jautāja V. Sgarbi.

Avots: MSNBC 


Komentāri (4)
Džerijs Šterns: Njā..............
05/08/2008 14:09
AJ: Eu, shitais ir labais! Tie stāv pāri visai politikai :D
05/08/2008 14:10
Miks: pilnīgs sviests. kur vispār var tik tālu aizdomāties?
05/08/2008 14:45
Džerijs Šterns: Tātad, Berluskoni vairs negrib ļaut laikam atklāt patiesību. Simbolisms!
05/08/2008 15:01
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: