Glābiņš no sievas – cietumā
Publicēts 8. aprīlī, 2008.
Kādu nabaga ķīnieti tik ļoti nomocījusi sieva, ka viņš apzināti pārkāpis likumu, lai varētu no viņas atpūsties... cietumā.

Lingua Vongs (29) strādā par tehniķi Ķīnas pilsētā Šanhajā. Jau 9 gadus viņš ir precējies ar savu sievu Ksio Fengu, pārim ir arī kopīga meita. Draugi un paziņas ir pārliecināti, ka Vongs ir labs tēvs un vīrs, bet viņa sieva ir nikna, jo vīrs nopelna pārāk maz naudas.  Tādēļ viņa savu „ģimenes galvu” regulāri apsaukājusi un izsmējusi.

Lūgt laulības šķiršanu Vongs baidījās, tādēļ mēģināja izvairīties no pazemošanas, nenākot mājās, bet nav īsti bijis, kur palikt. Tad nu vīriņš devās uz policijas iecirkni un centās iestāstīt, ka ir laupītājs un pelnījis cietumsodu. Policisti viņam nenoticēja, tādēļ Vongs ķērās pie lietas pa īstam.

Sākumā viņš ar rotaļu ieroci centās aplaupīt taksistu, bet tas uz nabaga Vongu tā sabļāva, ka laupītājs-iesācējs nobijās un aizmuka. Kā nākamos viņš mēģināja aplaupīt kādu jaunu cilvēku pāri, bet tiem nav bijusi līdzi nauda. Visbeidzot viņš pavērsa ieroci pret kādu garāmejošu sievieti, no kuras nolaupīja 3 dolārus.

Kad Vongu beidzot arestēja viņš pieklājīgi paskaidroja, ka apzināti turpinājis pārkāpt likumu, lai pret viņu būtu pietiekami daudz pierādījumu. Tas arī izdevās. Tagad viņam 4 gadi būs jāpavada cietumā, bet tas laikam vīriņam šķitīs kā atvaļinājums.

Šķiet, ka Šanhajā šis gadījums nemaz nav nekas dīvains, jo šā Ķīnas reģiona ģimenēs dominējošās ir sievas. Ķīniešu valodā Šanhajas vīriešus sauc par „Pa Lao Po”, kas nozīmē „tie, kas baidās no sievām”.

Avots: Weird Asia News 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: