Jauni pierādījumi sniega cilvēka eksistencei
Publicēts 22. oktobrī, 2008.
Pēdējā laikā arvien vairāk saasinās baumas par sniega cilvēkiem, bet kāda zinātnieku grupa pat esot atradusi kārtējos pierādījumus jetija eksisencei

Reuters šodien vēsta par japāņu alpīnistu grupu, kas Himalajos uzgājusi skaidri saskatāmus jetija pēdu nospiedumus. „Esam atraduši trīs pēdu nospiedumus kas vizuāli atgādina milzīgu cilvēka pēdu,”  pēc nokāpšanas no kalna teica Kuniaki Jagihara, Japānas Jetiju projekta biedrs. Viņš arī demonstrēja fotogrāfijas ar atrastajām liecībām un noraidīja pieļāvumus, ka tās varētu būt kāda cita kalnos mītoša dzīvnieka pēdas.  

K. Jagiharas vadītā pētnieku grupa Himalajos pavadījusi aptuveni sešas nedēļas, bet pašu jetiju gan tai nav izdevies iemūžināt foto vai video formātā.

Pēdas pētnieki uzgājuši 4800 metru augstumā kādā kalnā Nepālas robežas tuvumā. Negribu vilkt nekādas paralēles ar Džerija neseno rakstu, bet pēdējā laikā ārzemju ziņu aģentūrās arvien biežāk tiek ziņots par sniega cilvēka atstātām liecībām.  

Avots: Reuters  


Komentāri (3)
Seksam: Man liekas, ka tas ir kārtējais sviesc. Jau gadiem cilvēki meklē šo sniega cilvēku, un vienmēr atrod kaut kādus pierādījumus, bet NEKAD nav sastapuši pašu Jeti. Kaut kāda dīvaina sakritībā. Man sķiet tādas pašas muļķības, kā NLO.
24/10/2008 10:05
Džerijs Šterns: Tu neesi vienīgais, kas šo līdzību saskatījis, arī Dienas blogos šodien tas minēts :P
24/10/2008 12:36
maxim: ei tu seksam vari ieiet www.youtube.com bigfoot vai arī NLO!
24/03/2011 11:22
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: