Kristīgās nimfomānes piešķir asumu laulības dzīvē
Publicēts 24. oktobrī, 2008.
Joprojām ik pa laikam izbrīnos - kādus tik pārsteidzošus labumus sevī neslēpj globālais tīmeklis. Piemēram, ļoti noderīga (bez ironijas) interneta vietne, kas reliģiski noskaņotām sievietēm sniedz padomus seksa lietās.

Mājas lapas ar nosaukumu Kristīgās Nimfomānes (Christian Nymphos) mērķis ir palīdzēt kristiešiem dažādot savu intīmo dzīvi, nepārkāpjot Dieva likumus. Dažādu seksa pozu un erotisko rotaļu apraksti tur publicēti līdzās saitēm uz Bībeles mācības lapām.

„Tas kungs vēlas, lai mēs būtu traki iemīlējušās savos vīros. Viņš grib lai mēs uzturam uguni laulības gultā,” saita ievadlapā raksta kāda no autorēm. Kā pierādījums tiek citēts fragments no apustuļa Pāvila vēstules Titam, kur cita starpā minēts, ka pieredzējušām sievietēm jāmāca jauniņajām, kā pareizi mīlēt savu vīru.

Kaut arī diskusiju sadaļā tiek aprunātas visnotaļ intīmas tēmas, tomēr nekur nav pazudusi arī bībeliskā moralizēšana – sekss ārpus laulībām tiek kategoriski noliegts, arī masturbācija esot diezgan nevēlama. Vēl viena interesanta mājas lapas sadaļa ir „Nedēļas Misija” – tajā apmeklētājām tiek dots kāds uzdevums, kas tām nedēļas laikā jāizdara. Piemēram, nodarboties ar seksu mašīnā, izmēģināt kādu jaunu mīlēšanās pozu, pavadīt vienu vakaru mājās puskailai, uzrakstīt vīram mīlas dziesmu vai arī vienkārši aprunāties ar viņu utt. utt. Patiesībā, daudzi no šiem padomiem noderētu ne vien reliģiskai sievietei, bet arī ateistiski noskaņotam vecim.  

Lapa darbojas kopš pērnā gada beigām un šajā laikā piesaistījusi vairāk kā miljonu apmeklētājus.

Acīmredzot visiem kristiešiem šie padomi nepalīdz. Pavisam nesen Zviedrijā izcēlaš skandāls, jo kāds vietējais mācītājs bija spiests pamest savu amatu pēc tam, kad sagandēja visu baznīcas datortīklu ar kādā pornolapā saķertu vīrusu.

Saite: http://christiannymphos.org/


Komentāri (2)
trakulis: oi, skatos tev arii kaads nelabveelis uzradies
raksts starp citu interesants iecekoju buus japalasaas vairaak :))
24/10/2008 22:58
Chirix: laikam gan. Gribētu tikai saprast, par ko esmu to izpelnījies un ko būtu aizskāris? Kāds "melnsvārcis" sajuta necieņu pret reliģiju? Es tak pat uzsvēru, ka neironizēju par šo lapu, kuru veidojuši paši kristieši.
27/10/2008 12:50
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: