Mazs cinītis gāž lielu vezumu 2
Publicēts 9. septembrī, 2008.
Gluži nejauši sanāk turpinājums vakardienas gabalam, bet šajā gadījumā suņa saimniekiem tiešām ir ar ko lepoties – viņu mīlulis patriecis trīs lāčus.

Astoņus mēnešus vecais kokerspaniela un pūdeļa krustojums vārdā Pawlee (Ķepainītis) sver tikai dažus kilogramus. Bet viņa dūša noteikti mērāma tonnās.

Kādā augusta rītā Ņudžersijas štata iedzīvotāja Frana Osiasana izlaida Ķepainīti izskrieties pa dārzu, bet šunelis uzreiz sācis neganti riet. Saimnieces deviņgadīgais dēls izgāja apskatīties, kas par lietu, un pēc brīža iebēga atpakaļ, kliedzot, ka dārzā ienākuši lāči.

Tālāko Ķepainīša saimnieki novēroja caur logu – mazais šunelis briesmīgi rēja uz diviem jauniem lāčiem un lielu lāceni – acīmredzot māti. Nikno rējienu iebiedēti lācēni patvērās kokā, bet arī tur nejutās pietiekami droši, tādēļ pārlēca pāri sētai un, Ķepainīša rējienu pavadīti, kopā ar savu māti nozuda mežā.

Ņūdžersijas ziemeļu daļā lāči neesot nekāds retums, bet F.Osiasana pēc 10 tur nodzīvotiem gadiem tos redzējusi pirmo reizi. Un ar tādu sargu kā Ķepainītis droši vien tik drīz vis atkal neieraudzīs.

 

 Avots: MSNBC


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: