Pagrīdes izpriecas
Publicēts 6. jūnijā, 2008.
Vēl viens arguments par labu tam, ka Rīgā ir nepieciešams metro. Un ne tikai tādēļ, lai varētu videi draudzīgāk un bez sastrēgumiem nokļūt no punkta A līdz punktam B.

Rumānijas galvaspilsētas Bukarestes policija meklē kādu jaunu meiteni, kas piepelnās dejojot striptīzu pilsētas metro vagonos. Priekšnesums esot aptuveni šāds – meitene ienāk vagonā un, uz CD atskaņotāja skanot Toma Džonsa „You can leave your hat on”, sāk dejot ap stieni un izģērbties. Dziesmas beigās ielu māksliniece palaiž pa vagonu trauciņu, kurā pasažieri var atstāt kādu samaksu par viņas centieniem.

Ilgāku laiku metro striptīzdejotāja tika uzskatīta par izdomātu „urbāno leģendu” (tipe kā par trīsmetrīgajām Centrāltirgus žurkām), taču vismaz šī leģenda izrādījusies patiesa, ko apliecina ne vien arvien vairāk laimīgo aculiecinieku stāsti, bet arī ar telefoniem uzņemtas bildītes (skat zemāk). Pasažieri jauno censoni aprakstījuši „labi ģērbtu, atraktīvu, studentei līdzīgu meiteni”.

„Es melotu, ja teiktu, ka šovs man nepatika, bet tas liekās nevietā jo ar metro tomēr brauc daudz bērnu,” stāstīja viens no aculieciniekiem Georgs Stancu.  

Acīmredzot līdzīgi domā arī Rumānijas policija, kas ir apņēmusies pagrīdes striptīzdejotāju noķert un sodīt par nepiedienīgu uzvedību un publisku ubagošanu (interesanti, kāda jēga būtu no nepubliskas ubagošanas). Lai nu kā – nekur tālāk par apņēmību poliči pagaidām nav tikuši, jo dejotāja ir tikpat izmanīga kā rumāņu nacionālais varonis grāfs Drakula. Viņa uzstājas tikai vilcienos bez sargiem un novērošanas kamerām, turklāt savus priekšnesumu vienmēr ieplāno tā, lai to laikā nebūtu pieturu.  

 Avots: Ananova


Komentāri (2)
trakulis: ideaali :)))
06/06/2008 11:21
Džerijs Šterns: Par Rumānijas metro nezinu, bet Krievijas vilcienos to piekopa jau sen.
06/06/2008 11:38
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: