Pīpmaņi nepadodas: Smēķēšana ir māksla
Publicēts 10. martā, 2008.
ASV Minesotas štatā ar likumu aizliegts smēķēt publiskās telpās. Izņēmuma kārtā tas atļauts tikai aktieriem izrāžu laikā.

Un kopš tā brīža daudzi krodzinieki vismaz savos iestādījumos darbojas pēc Šekspīra teiktā „Ir visa pasaule vien skatuve, bet ļaudis tajā – aktieri”. Proti, viņi sadrukā teātra afišas un savus klientus pārdēvē par aktieriem.

Piemēram, Mineapolisas hārdroka kafejnīcā „The Rock” par galveno hītu kļuvusi izrāde „Pirms aizlieguma”. Tās sižets īsumā ir šāds - apmeklētāji (tas ir – aktieri) ierodas, paņem pie bāra dzērienus, apsēžas un „tēlo” to, kā cilvēki uzvedās klubos pirms smēķēšanas aizlieguma – iedzer, uzpīpē un kopumā jautri pavada laiku.

Tikmēr citi krogi un klubi atklājušas, ka teātra tēlošana ne tikai ļauj uzpīpēt, bet pat par sevi ir tīri jautra padarīšana. Tur klienti tiek mudināti ierasties kostīmos, runāt dīvainos akcentos un piedalīties improvizētās performancēs. „Teātra vakari izrādījās par vienu no jautrākajām lietām, ko esmu piedzīvojusi,” žurnālistiem stāstīja kāda Mineapolisas bāra īpašniece Lisa Andersone.

Štata veselības departaments tikmēr bezspēcīgās dusmās griež zobus un draud veikt likumā grozījumus, kas nolaidīs beigu priekškaru „pīpmaņu teātrim”.  

Avots: Yahoo News

Līdzīgi raksti:

Pīpmaņi nepadodas!

Pīpmaņi nepadodas: Smēķētājus sargās diplomātiskā imunitāte


Komentāri (1)
Miks: šis raksts uzlaboja manu pirmdienu :) jāsaka, ka smēķētāji patiešām ir izdomas bagāti :)
10/03/2008 14:01
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: