Skvots skapī
Publicēts 2. jūnijā, 2008.
Japānā policija par ielaušanos privātīpašumā arestējusi bezpajumtnieci, kura ielavījusies kāda vīrieša privātmājā un aptuveni gadu neviena nemanīta nodzīvojusi viņa skapī.

Mājas iedzīvotājs kļuva aizdomīgs, kad piefiksēja, ka vairākus mēnešus viņam regulāri no virtuves pazudusi pārtika. Tādēļ viņš uzstādīja videonovērošanas kameras, kas pārsūta uz īpašnieka mobilo telefonu attēlus tiklīdz kā fiksē ko aizdomīgu.

Pagājušonedēļ viņš saņēma attēlus, kuros bija redzams, ka viņa prombūtnes laikā pa māju kāds pārvietojas. Domādams, ka tie ir laupītāje, vīrietis nekavējoties izsauca policistus. Taču, kad tie ieradās notikuma vietā, logi un durvis bija slēgti un neskarti.

Tikai pēc rūpīgas pārmeklēšanas policijai izdevās atrast sievieti, kas bija iekārtojusies skapja augšējā plauktā. Savā „skvotā” viņa bija atradusi vietu matracim un vairākām pudelēm ar dzeramā ūdens krājumiem. Sieviete paskaidroja policistiem, ka viņai neesot citur ko dzīvot, tādēļ pirms gada, izmantojot brīdi, kad durvis palikušas neaizslēgtas, ielavījusies mājā. Pa dienu kamēr īstais saimnieks atradies ārpus mājas, viņa esot mierīgi lietojusi viņa dušu, labierīcības un pārtiku.

Starp citu, šīs ziņas sakarā iesaku ne vien pārbaudīt un iztīrīt savus skapjus, bet arī noskatīties Kima Ki Duka filmu „Golfa Nūja”.

 Avots: MSNBC 


Komentāri (1)
Miks: šādas lietas domādams neizdomāsi. ja būtu filma teiktu, ka sviests, bet kaut kā tomēr dzīvē notiek vēl lielāki sviesti.
02/06/2008 17:11
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: