Tie lielākie svētuļi ir tie lielākie liekuļi
Publicēts 25. martā, 2008.
Cīnītājs pret jaunatnes izvirtību un Holivudas propagandēto samaitātību arestēts par pedofiliju.

Daniels Tompsons (31) pirms septiņiem gadiem ASV Jūtas štatā atvēra savu videonomu „Orem Flix Club”. Tā būtiski atšķīrās no vairuma līdzīgu iestāžu – D. Tompsons audzinošos nolūkos bija izgriezis no filmām visas seksa un vardarbības ainas, lamāšanās epizodes un tamlīdzīgus brīžus, kas pat pēc Amerikas standartiem konservatīviem mormoņu štata iedzīvotājiem varētu nepatikt. Tikumīgie vecāki, kas saviem bērniem nomāja filmas pie D. Tompsona, varēja būt droši, ka viņu atvases nesamulsinās ne Keitas Vinsletas plikās krūtis „Titānikā” ne Brūsa Vilisa „Jippī-Kāīī-jei  Mozerfaker!” „Cietajā riekstā”.

Galu galā tas satracināja Holivudas studijas, kuras šādu cenzūru uzskatīja par savu autortiesību pārkāpumu. Protams, mazais uzņēmējs tiesā nespēja cīnīties ar daudzmiljonu korporācijām, tādēļ viņam savu biznesu nācās slēgt. Toties D. Tompsons to pamanījās pārvērst par kārtējo PR akciju, asarainām acīm dalot bezmaksas kopijas ar izcenzētajām filmām un sūkstīties par pasaules samaitātību.

Taču ar to viņa nedienas nebeidzās. Šā gada sākumā policija D. Tompsonu arestēja par mazgadīgo seksuālu izmantošanu. Tikumības cīnītājs bija par 20 dolāriem nolīdzis seksam divas 14 gadīgas meitenes. Tāpat policija viņa veikalā atrada aizliegtus medikamentus un milzīgu pornofilmu krājumu. Droši vien tiesā viņš skaidros, ka bija gribējis uzsākt jaunu biznesu – porņuku cenzēšana, lai pikantās ainas netraucētu uztvert filmas sižetu.

 

Avoti: ABC4 un CBS

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: