VIDEO: Iepirkšanās Bangkokas stilā
Publicēts 9. aprīlī, 2008.
Tas nav "flashmob", bet reāla dzīve. Pārapdzīvotība un zemes dārdzība Taizemes galvaspilsētā novedusi pie tā, ka tirgus ierīkošanai tiek izmantotas pat… vilciena sliedes.

Video redzams kāds no Bangkokas tirgiem. It kā nekas īpašs, ja neņem vērā faktu, ka tas ierīkots uz dzelzceļa sliedēm, pa kurām joprojām kursē vilcieni. Kad tuvojas kārtējais vilciens, tirdzniecības teltis tiek operatīvi novāktas, preces pabīdītas malā. Pēc tam, viss tikpat ātri tiek uzstādīts vietā un pircēji turpina iepirkšanos itkā nekas nebūtu noticis.

 


Komentāri (5)
Džerijs Šterns: Video is no longer available.
09/04/2008 11:09
Chirix: salabots
09/04/2008 11:15
Džerijs Šterns: Riktīgs flašmob :D
09/04/2008 11:26
Džerijs Šterns: Atkal tu noslinko :))

Berlīne, 8.apr., LETA--AFP. Vācijā kroga īpašnieks Uli Štegmaijers izdarījis pašnāvību, pirmsnāves zīmītē paskaidrojot, ka līdz šim solim viņu novedis valstī ieviestais likums, kas aizliedz smēķēt sabiedriskās vietās, otrdien raksta avīze "Bild". Pēc tam, kad Bādenes-Virtembergas federālajā zemē 2007.gada augustā tika aizliegts smēķēt sabiedriskās vietās, Štegmaijera bāra ieņēmumi samazinājās par 20%. "Viņa pirmsnāves zīmītē bija rakstīts vienīgi par smēķēšanas aizlieguma radītajiem rūpestiem," laikrakstam paskaidroja nelaiķa svainis Helmuts Ratmanns. "Tā nebija vērsta pret viņa ģimeni vai politiķiem." Štegmaijers, kurš 30 gadus bija kroga "Baeren" īpašnieks, pakārās savas lauku mājas bēniņos. Viņš bija precējies piecu bērnu tēvs. Kā paskaidroja nelaiķa draugi un ģimene, Štegmaijers savulaik uzsācis cīņu pret aizliegumu, baidoties, ka, tam stājoties spēkā, viņš būs spiests krogu slēgt. "Valsts izturas nevērīgi pret krogu īpašnieku tiesībām un apdraud daudzu iztikšanu," vēl pirms nāves, rakstot komentārus internetā, norādīja Štegmaijers. Nelaiķis arī dāvājis naudu aktīvistiem, kas gatavojās valdību iesūdzēt tiesā, tādā veidā cerot panākt likuma atcelšanu. Pēdējo mēnešu laikā lielākās Vācijas daļas restorānos un bāros noteikts smēķēšanas aizliegums. Vairumā federālo zemju aizliegums stājās spēkā 1.janvārī.
15/04/2008 17:22
Chirix: Šito es biju atradis, bet pietaupījus publicēšanai vēlāk. :(
28/04/2008 11:27
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: