VIDEO: Krievijā atrasta agresīva mutantzivs
Publicēts 15. jūlijā, 2008.
Krievijas Krasnodarskas apgabala iedzīvotāju vidū izcēlusies panika pēc tam, kad izplatījās ziņas, ka Pšehas upē parādījusies mutantzivs, kas uzbrūk peldētājiem.

Noraizējušies cilvēki nemitīgi zvana uz vietējo pašvaldību un Ārkārtas situāciju ministriju. Zvanu lavīna sākās pēc tam, kad vietējā televīzijas kanālā tika demonstrēts amatieru video, kurā redzams it kā Pšehas upē noķerts nezināms dzīvnieks.

Kubanskas universitātes pārstāvis, biofiziķis Georgijs Mosku, kurš viens no pirmajiem redzēja video un nodeva to medijiem apgalvo, ka tajā fiksēts dzīvnieks, kurš atgādina pa daļai zivi, vēzi un čūsku. Vizuāli tā atgādina krietni pāraugušu trijaci.

Zinātnieks neizslēdz iespēju, ka nofilmētais radījums varētu būt radies mutāciju ceļā, jo Pšehas upē savus atkritumus izgāž vairākas ķīmijas rūpnīcas un citi uzņēmumi. Tai pašā laikā viņš pieļauj, ka video varētu būt vienkārši ļauns joks. Vietējās amatpersonas pilnīgi kategoriski apgalvo, ka video ir viltots un noliedz vietējo iedzīvotāju vidū izplatījušās baumas, ka mutantzivs ir vainojama kāda bērna noslīkšanā un uzbrukusi pieaugušam peldētājam.

 

  Savukārt ASV Nebraskas štatā pirms dažiem gadiem kādam makšķerniekam gadījās noķert zivi ar divām mutēm.
 

 Avots: Lenta.ru


Komentāri (3)
Gatis Mezitis: baismīgs radījums :D
15/07/2008 11:15
Mikausis: atgādina Svešos (tos mazos, kuri šķīlās no olām)
15/07/2008 12:21
The Incredible Man is Back: :o tiešām svešais
15/07/2008 12:48
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: